Rådgivning/veiledning

Gul entre boligstyling

Trenger du gode råd og smarte grep til hva du selv kan gjøre før foto og visning for å rydde opp og forsterke boligens beste fortrinn? Vi kommer hjem til deg på befaring og sammen går vi gjennom rom for rom og du får konkrete forslag til endringer, møblering og styling, tilpasset målgruppe, område og livsstil. Vi lager en rapport på stedet som forteller hva som bør gjøres. Lekre foto av en innbydende bolig gir større oppmerksomhet, som igjen tiltrekker flere potensielle kjøpere. Ønsker du at vi styler i forkant av foto, gjør vi gjerne det! Våre priser er basert på antall timer og avhenger også av størrelsen på eiendommen.
Bolig under 100 m2 eller maks. 1 time: 1.800 kr. Over 100 m2 eller maks. 2 timer: 2.900 kr.

Delstyling

4-romsleilighet Vinderen.

Har du allerede et fint møblert hjem, men er usikker på hvordan du setter det opp før foto og visning? Da kan det lønne seg å få profesjonell hjelp til dette. Vi bruker gjerne dine personlige dekorelementer og supplerer ved behov med tidsriktig tilbehør som puter, sengetøy, bilder, tepper etc. Vi kommer på befaring og gir veiledning samt anbefaling til endringer. Vi styler i forkant av foto, gjerne sammen med deg for å få frem boligens beste sider, slik at potensielle kjøpere vil tenke; her vil jeg bo! 
Våre priser er basert på antall timer og avhenger også av størrelsen på eiendommen. Pris fra 5900 kr.

Interiørdesign

3-romsleilighet Majorstuen.

Florentz Design tar også imot alle slags oppdrag innen interiørdesign. Alt fra hus, hytter og leiligheter, til kontorer, butikker og restauranter. Vi tror på at hver kunde er unik og vi legger derfor vekt på en god dialog, for å komme frem til løsninger som oppfyller dine ønsker og behov. Vi kan hjelpe deg med både stort og smått. Det være seg totalløsninger eller enkeltoppdrag innen styling, farge-, belysnings- og materialplanlegging. Pris fra 1800 kr.